Over ons

Over ons

Sportbedankjes & sportprijzen

Sylvana:

Voor het eerste sponsorbedankje ontwerp gaan we terug naar 2017. In die tijd verkocht ik naast reclamematerialen ook motorcross producten zoals mx-shirt, milieumatten en stickersets. Ik werd gebeld door een klant, hij vroeg mij of ik hem verder kon helpen met een uniek sponsorcadeau. Hij had geen inspiratie, maar wilde uiteraard wel graag zijn sponsoren bedanken. Ik vroeg hem om een aantal actiefoto’s en ben aan de slag gegaan met een ontwerp. Vanaf dat moment ben ik niet meer gestopt met het ontwerpen van sponsorbedankjes. Helaas moest ik afscheid nemen van de mx branche, maar de sponsorbedankjes zijn gebleven.

 Inmiddels zijn sponsorbedankjes al lang niet meer alleen geschikt voor de motorcross branche. Ook andere takken van de sportwereld kunnen dit unieke cadeau geven aan hun sponsoren. En naast de sponsorbedankjes ontwerpen we ook unieke trofeeën voor gave sportevenementen.

 Heb je ideeën voor een nieuw ontwerp? Of wil je graag een compleet nieuw ontwerp speciaal gemaakt voor jou? Neem gerust contact met mij op, samen bespreken we de mogelijkheden.